no-nonsenseno-nonsense - consulting...


 • E-business consultancy door ervaren ondernemers

  Jean-Noël Chamart - Oprichter en CEO van Mediadis.com : 300.000 klanten en 2 miljoen bestellingen (1999 tot 2009)
  Michael Cornelis - CMO van MrBookmaker.com en Unibet.com : 4 miljoen klanten, beursgenoteerd (2003 tot 2007)

  E-commerce groeit met dubbele cijfers en Belgen kopen liever op Belgische sites. Voor we aan een project beginnen komen we graag vrijblijvend en vertrouwelijk naar u luisteren om het commercieel potentieel van uw e-commerce project te analyseren. Wij geven u onze evaluatie van de noodzakelijke tijd en middelen om uw e-business project winstgevend te krijgen. Indien we denken dat slaagkans van uw e-commerce project laag is, leggen we u precies uit waarom. Maak een afspraak.


 • Ons parcours :

  Mediadis.com
  Mediadis.com

  Opgestart in 1998 onder de naam DVDZone2.com en winstgevend sinds 2000. Mediadis werd de grootste on-line verkoopsite van multimediaproducten in België. Met 300.000 klanten en bijna 2 miljoen bestellingen, is het een markant succes van Belgische B2C e-commerce. Mediadis werd in 2009 verkocht aan Free Record Shop.

  België, Frankrijk en Nederland.

  Bekijk

 • Unibet.com

  Vandaag is Unibet een van de grootste Europese spelers op het vlak van online sportweddenschappen met meer dan 4 miljoen klanten. Beursgenoteerd (NASDAQ OMX Nordic List) sinds juni 2004.

  Europa.

  Bekijk

 • Slanket.fr

  Opgestart in februari 2010. Slanket.fr is de officiële distributeur in Frankrijk van de beroemde deken met mouwen van het Amerikaanse merk TheSlanket.com. Het hele assortiment is beschikbaar en tijdens de eerste maand werd een omzet van € 10.000 gegenereerd door bijna 300 klanten.

  Frankrijk, België.

  Bekijk

 • Champagneendirect.fr

  Opgestart in april 2010. ChampagneEnDirect.fr is een site gespecialiseerd in champagnes van zelfstandige wijnboeren die een internationale reputatie genieten. Meer dan 160 flessen verkocht in 10 dagen, een engelstalige versie van de site voor de UK markt is sinds maart 2011 live.

  Frankrijk, UK.

  Bekijk

customer service software technical support
Live Chat by Comm100